Ga naar ...

» Bureaustoelen » Goal-Air Bureaustoel Interstuhl

Goal-Air Bureaustoel Interstuhl

Ben je voor kantoor, directieruimte of werkvloer op zoek naar een subliem zittende draaistoel met synchroontechniek, gewichtsregeling en een rugleuning met netbespanning, dan is dit zitmeubel een topkeuze. Denk je aan deze stoel van Interstuhl, dan denk je aan termen als innemend, fris, allround, economisch en duurzaam.

Vraag nu een offerte aan!

Goal-Air van Interstuhl is een jeugdige en ergonomische zitoplossing die deel uitmaakt van een nieuwe generatie bureaustoelen. De stoel is beschikbaar in uiteenlopende kleuren en is dankzij een transparant design geschikt voor elk denkbare werkgebied of -terrein. Discreet, maar met een montere en levendige wind, geeft het extra elan aan werkruimte thuis en op kantoor. De Goal-Air bureaustoel wordt geleverd in 3 nieuwe netbespanningkleuren: zwart, antraciet en oranje. Door zijn gracieuze, atletische vormgeving, nodigt de draaistoel iedereen uit om op behoorlijk niveau productief te zijn. Het zitkussen kan individueel en afzonderlijk worden ontworpen. Goal-Air schept gelegenheid en ruimte voor gespierde denkers, jonge medewerkers en ervaren routiniers die graag verschil maken.

Interstuhl Goal-Air kent de volgende modellen:

  • 172G
    Bureaustoel met synchroon-techniek en gewichtsregeling, rugleuning netbespanning, armleggers + lendensteun optioneel
  • 175G
    Bureaustoel met synchroon-techniek en gewichtsregeling, rugleuning en hoofdsteun netbespanning, armleggers + lendensteun optioneel

Brochure Goal-Air bureaustoel

Naar de webshop

Naar de webshop

Chat openen
Heeft u vragen?
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen?