Ga naar ...

» Bureaustoelen » Champ Bureaustoel Interstuhl

Champ Bureaustoel Interstuhl

Champ van Interstuhl is een elegante en stijlvolle bureaustoel, erg geliefd bij zowel dames als heren. De stoffen waaruit gekozen kan worden, benadrukken het design en construeren de uiteenlopende hoogten van de rugleuning.

Bestel Interstuhl Champ

Deze stoel van Interstuhl is uitgerust met de gepatenteerde ‘Body Float’-techniek, een techniek die er op prachtige wijze voor zorgt dat bij het naar achteren leunen, niet alleen de rugleuning meebeweegt, maar ook de zitting naar achteren en onderen meegaat. Het gevolg daarvan is dat elke beweging als heel natuurlijk en gerieflijk wordt gevoeld en ervaren. ‘Body float’-techniek is een fenomenale en innovatieve techniek die een nieuwe definitie geeft aan ergonomie en zitcomfort. Als agentschap, instelling, bureau of bedrijf kun je gerust op deze bureaustoel vertrouwen.

Sublieme kwaliteit – Champ Interstuhl

Champ is het model dat te vinden is in kantoorruimtes met verfijnd meubilair; zijn stille zelfvoorziening heeft een invloedrijke aanwezigheid. Het tolereert geen overbelasting, maar heeft ruimte nodig voor een soepele voortgang van kantoren en werk. Champ is uitgerust met een nieuw technologisch concept dat een innovatieve zitoplossing biedt en direct herkenbaar is: een nieuwe lichtheid en accenten van sublieme kwaliteit.

Vraag nu een offerte aan!

Champ draaistoelen zijn verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes. Het innovatieve Body-Float synchroonmechanisme geeft Champ een onderscheidende uitstraling. De revolutionaire technologie creëert een gevoel van glijdende golfbeweging wanneer u gaat zitten en achterover leunt

Instelmogelijkheden Champ bureaustoel

 • Body-Float synchroonmechanisme: Het lichaam wordt in elke positie perfect ondersteund door de synchrone beweging van zitting en rugleuning; het push-effect is afwezig
 • Mechanisch geveerde kolom: Deze zorgt ervoor dat de wervelkolom, die erg gevoelig is voor verticaal schokken niet overmatig wordt belast tijdens het zitten, zelfs bij de laagste zithoogte.
 • Gewichtsaanpassing: De individueel instelbare tegendruk van de rugleuning maakt correct zitten mogelijk voor zowel lichte als zware gebruikers.
 • Zitdiepteverstelling: In plaats van alleen de afstand tussen zitting en rugleuning te wijzigen, kunt u met actieve zitdiepteverstelling het daadwerkelijke contactoppervlak vergroten waarop de dijen rusten. Dit betekent, vooral voor grotere mensen, een betere verdeling van het lichaamsgewicht over de dijen, wat een veel comfortabelere zitervaring geeft
 • Verstelbare lendensteun: De horizontaal verstelbare lendensteun past zich aan de individuele ronding van de wervelkolom aan; dit vermindert de spierspanning.
 • Verstelbare armleuningen: Hoogte-instelling om de belasting van de nekspieren te verminderen. Breedteverstelling en zwenkbaar voor optimale steunhoek, diepte verstelling voor optimale afstand tot de tafel.

De Designer: Andreas Krob

Andreas Krob is industrieel ontwerper. B4K werd opgericht met zijn vrouw Uta Krob in 2001. Het kantoor staat voor gevoelig ontwerp van veeleisende en innovatieve taken uit de ontwerp- en architectuurvelden. Het meubilair spreekt een individuele vormentaal en elk stuk is uniek in zijn karakter. Met Champ werd een bureaudraaistoel gecreëerd, die specifieke, technische innovatie samen met een klassiek, duurzaam ontwerp in verfijnde communicatieruimtes brengt.

Modellen Interstuhl Champ:

 • 1C62
  Bureaustoel middelhoog, Body-Float synchroon-techniek, gewichtsregeling, armleggers optioneel
 • 3C02
  Bureaustoel hoog, Body-Float synchroon-techniek, gewichtsregeling, armleggers optioneel
 • 3C22
  Bureaustoel hoog, Body-Float synchroon-techniek, gewichtsregeling, armleggers optioneel

Brochure Champ Bureaustoel

Bestel Interstuhl Champ