Ga naar ...

» Bezoekersstoelen » AIMis1 Stoel Interstuhl

AIMis1 bezoekersstoel Interstuhl

De AIMis1 bezoekersstoel van Interstuhl is een voorbeeldige en bewezen stoel die over een ongeëvenaarde dosis functionaliteit en diversiteit beschikt. AIMis1 vormt een omvangrijke reeks stoelen, die aan elke denkbare werkplekeis van de toekomst voldoet. Dankzij een flink scala aan onderdelen en elementen en een uitgebreide verscheidenheid aan stoffen en (net)kleuren, kan met deze bezoekersstoel voor ieder bureau en werkplek de meest geschikte stoel worden geconfigureerd. Kiezen voor dit zitelement is per definitie en te allen tijde slim.

Vraag nu een offerte aan!

Comfortabel werken met de AIMis1

Degenen die comfortabel zitten, voelen zich automatisch goed – en degenen die zich goed voelen tijdens het werken, werken beter. AIMIS1 zet zich daarom in voor comfortabel zitten. De ruime en comfortabele bekleding is uitnodigend en biedt optimaal zitcomfort. Zo snel als u zich in de stoel nestelt, zo snel creëert AIMIS1 een sfeer van welzijn in de werkplek. Dit geldt voor de verschillende bureaustoelen en bezoekersstoelen.

AIMIS1 interstuhl bezoekersstoel

AIMis1 – de ideale bezoekersstoel

Bezoekers zijn van harte welkom om van het comfort van de stoelen te genieten. De gestoffeerde bezoekersstoel van AIMIS1 is verkrijgbaar als stapelbare vierpootstoel of als wel of niet stapelbare sledestoel. De stoelen zijn allemaal optioneel verkrijgbaar met stapelbescherming. De bezoekersstoelen in de De BUDDYIS3-collectie passen ook perfect bij AIMIS1. Zo is er voor iedere gast de perfecte stoel.

Configureer uw AIMis1 bezoekersstoel

AIMIS1 biedt voldoende ruimte voor een efficiënte workflow: dankzij het grote rugoppervlak en de zachte comfortabele bekleding kunt u genieten van een bijzondere zitervaring. AIMis1 helpt u volledig op uw werk te concentreren. Kies uit een breed assortiment bekledingsstoffen en kleuren om het ontwerp te creëren dat het beste bij u en uw meubels past. De AIMis1 is uit voeren met een gestoffeerde rug een bijpassend bezoekersstoel met netbespanning vindt u bij de collectie BUDDYis3.

Kies een van de modellen en configureer deze door uitvoering en stoffering te kiezen.

AIMis1 kent de volgende bezoekersstoelen:

 • AIMis1 4S00
  Vierpoots bezoekersstoel, stapelbaar (6 stuks)
 • AIMis1 4S50
  Vierpoots bezoekersstoel, met armleggers, stapelbaar (6 stuks)
 • AIMis1 5S00
  Swingframe bezoekersstoel, stapelbaar (5 stuks)
 • AIMis1 5S10
  Swingframe bezoekersstoel
 • AIMis1 5S50
  Swingframe bezoekersstoel, met armleggers, stapelbaar (5 stuks)
 • AIMis1 5S60
  Swingframe bezoekersstoel met met armleggers

AIMis1 is ook verkrijgbaar als bureaustoel.

Brochure AIMis1 Interstuhl

Chat openen
Heeft u vragen?
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen?